Honningbedømmelse 2015
Resultat af konkurrencen 2015:
Placering | Navn | Point |
1 | Niels Ørnbøl | 96,2 |
2 | Anders Bo Nielsen | 96,1 |
3 | Karen Hansen | 95,8 |
4 | Søren Andersen | 95,6 |
5 | Kjeld Skygge Andersen | 95,6 |
6 | Lars Topp Og Thea Bang | 95,4 |
7 | Børge Nielsen | 95,4 |
8 | Johannes Svaneborg |
93,8 |
8 | Peer Nielsen | 93,8 |
10 | Susanne Hansen | 92,8 |
11 | Marius Lorentzen | 92,1 |
12 | Albert Schütze | 89,6 |
13 | Børge Thomsen | 86,9 |
14 | Jens Ole Olesen | 86,1 |
15 | Knud Poulsen | 85,6 |
16 | Ebbe Pedersen | 82,8 |
17 | Mads Lynge | 79,8 |
Som i de senere år fandt honningbedømmelsen igen sted på Food College i Rørdal.
Der var i år indleveret 17 glas til bedømmelse.
Som overdommer havde vi Flemming Rukjær som fik god hjælp af Ole og Kirsten Knudsen.
Medens honningen blev bedømt, holdt Birgitte Anette Wested et foredrag om ”Orangeri i haven- selvforsyning med planter”, dvs såning, stiklingeformering m.v. og sammensætning af bede i haven.
Det var et rigtig godt foredrag. Efterfølgende var der mulighed for at købe planter, samt en bog hun havde skrevet. En stor tak til Birgitte.
Maden blev i år lavet af Blaise Bedré som er lærer på kokkeskolen og franskmand.
Han serverede Amager koteletter og Romfromage til dessert. Det var så godt at alt blev spist. Vi takker for det gode måltid.
Der var en pause mellem foredraget og maden. Den blev brugt til et glas vin, og en god snak mellem de godt 40 fremmødte.
Efter maden blev resultatet af bedømmelsen fremlagt af formanden.
Kokkene Blaise Bedré og Flemming Rukjær
Stor interesse for Birgittes varer
Lidt reklame for Birgittes Åben Have 2016