Honningglaseret kyllingebryst med ferskensalat
(4 pers.)
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
4 store kyllingebryster med skind
4 spsk. sommerhonning
2 tsk. sesamfrø
Salat
1 agurk
1 usprøjtet citron
¼ tsk. chiliflager
2-3 modne ferskner
1 spsk. sommerhonning
3 spsk. olivenolie
75 g salat
Fremgangsmåde til honningglaseret kyllingebryst med ferskensalat
Varm olien op i en stor pande. Drys kyllingestykkerne med salt og peber på skindsiden og brun dem ved høj varme på panden.
Læg dem i et ildfast fad. Hæld honning over kyllingestykkerne, så overfladen er dækket og drys sesamfrøene over.
Sæt fadet i ovnen ved 180º i 15 min., til kødet er gennemstegt. Tiden gælder for brystkød uden ben, hvis der er ben, skal det stege mindst 10 min. længere.
Lav salaten imens.
Skyl agurken, flæk den på langs og skrab kernerne ud med en ske. Skær frugtkødet i tern.
Bland revet citronskal, citronsaft og chiliflager i en skål.
Skær fersknerne i både.
Vend agurker og ferskner i dressingen og tilsæt olie og honning.
Anret salaten på tallerknerne og læg ferskensalaten ovenpå.
Servér med kyllingebrystet.