2 æg
50g mørk farin
100g honning
125g mel
1 tsk krydderibagepulver
1 tsk vanille
1 tsk kanel
Fyld: smørcreme

Æggeblommer piskes med farin og honning. Melet sigtes i med bagepulver og krydderier. Til sidst vendes de stiftpiskede hvider i med forsigtighed. Dejen spredes ud på en smurt plade, bages ved stærk varme i 6 min. Rouladen vendes på et sukkerstrøet papir. Når den er afkølet, stryges den over med smørcreme og rulles sammen. Dejen bliver meget fast, indtil man har kommet hviderne i.

Smørcreme:
65g smør
65g sigtet flormelis
1 pasteuriseret æggeblomme
1 dl kold kagecreme

Rør smør, sukker og æggeblomme godt sammen og rør derefter 1 dl creme i.
Det er meget vigtigt, at rouladen kommes i en tætsluttende beholder eller plasticpose og trækker i ca 1 uge i køleskab for at smage bedst.